Абонирайте се за нашия Ечка бюлетин!


  Животворно с Любов

  Пространство за Животворене с Любов „Ечка“ е рожба на едно майчинство, потопено в дебрите на себепознанието и търсенето. То се роди от интуицията на една детска душа, която продължава да е захранващ двигател.

  Нашето място си поставя красивата задача да бъде уютен втори дом за семейства, деца и майки. Мечтаем да се чувствате като у дома си тук. Можете да накърмите или приспите детето си или да се отпуснете и почетете книга, обгърнати в мъгла от етерични масла в нашата „Одая“. Залата ни е дом за много активности, творилници, семинари, лекции, забавления, женски срещи и какво ли още не. Ако сте творец, изнасяте лекции, водите работилнички и търсите място за Вашата изява, елате и се присъединете към семейството на Ечка. Може да превърнете срещите си в регулярни, а може просто да ползвате залата еднократно.

  Ще ви нагостим с вкусна и здравословна постна храна, приготвена с любов и спрямо Аюрведа принципите, за да ваете здраво и хармонично тяло. Не бихте могли да устоите на нашите постни и здравословни десерти, в компанията на вкусен чай в градината или на топло до камината.

  За рождения ден на малчуганите не мисли, приказен го направи в музика и танци обгърни. Украса, торта, забавление, за незабравимо настроение в Ечка ще намериш ти.

  Магазинчето ни е винаги добре заредено с всичко необходимо за една пълноценна пазарска чанта без компромис за качеството на храната, като подкрепяме активно българското производство.

  Много артисти и творци събрахме за весели Ваши усмивки ги пожелахме, Себе си или близките зарадвай ти и труда им подкрепи. Разкошните творби при нас ела да видиш ти!

  С всяка стъпка на Земята, не й вреди на снагата, запретни ръкави ти и еко активист бъди, кутия за своята храна носи, разделно отпадъка си изхвърли.

  Тук сме, за да си поговорим, да споделим неща, които ни вълнуват, да предадем ценно знание и да се учим един от друг, за да бъдем най-добрата версия на себе си.

  За всеки малчуган прекрасен има книжка в жанр чудатен. В Библиотеката ни надникне и в света на приказките се потопи. Време за себе си отдели, осъзнат родител бъди и нови знания за родителството събери. На рафтче малко, те очакват, подбрани книги услужливи за твоя радост и подкрепа, не се бави, а си вземи и по-добър родител с всеки ден бъди.

  Пътят прекрасен на Ечка с много добри хора и приятели е в песен отнесен към чудни срещи и игри за ведрина и добрини. Пръв приятел и другар е Bosi, „обущар“, за идеи и творене, винаги до Ечка в съзидание и миродание.

  Ние сме силни и красиви, защото сме заедно и се подкрепяме. Творим живот с Любов, защото сме и можем да бъдем майки, защото сме Жени. Ако всяка е най-добра в собственото си житворене и го споделя, и го предава, и го раздава, Светът ще става все по-добро място. Женската сила е могъща.

  „Майките ще спасят Света“ (От беседа на Петър Дънов)