Абонирайте се за нашия Ечка бюлетин!


    Децата наши са смисъл и муза на Пространство Ечка. 

   

  Всички са наши, защото само Човек, който е способен да обича всички деца на Земята, е способен да обича истински и своите.

   В Ечка децата се чувстват добре, ходят боси, играят, творят, похапват, дори могат да поспят в уютната ни Одая. Ако обичат да гушкат мама, в носилка ще се притиснат двама. Попитай Ечка за слинг или раница ти и времето си при Нас спокойно прекарай ти.

  За храната на малчугана не мисли, попитай Ечка за специално меню.

  Пространството ни разполага с малък и уютен детски кът с играчки основно от естествени материали, а за по-големите – материали да творят и майсторят. В лятната ни градина  живее малка монтесори къщичка с естествени материали за игра.

  Пъзели или играчки за бебоци или книжка в жанр чудатен за всеки малчуган прекрасен. Имаме си библиотека Ечка с над 200 детски книжки за много приказни усмивки. Ако имаш книжки в повече вкъщи, донеси ги в нашата Библиотека  и направи обмен с други дечица.

  За рождения ден на малчуганите не мисли, приказен го направи в музика и танци обгърни. Украса, торта, забавление за незабравимо настроение в Ечка ще намериш ти.

  Ако си мама с много задачи и имаш нужда някой да загледа малчугана за час-два, в Ечка го доведи и въобще не му мисли.

  ЖивоТворно с Любов