Абонирайте се за нашия Ечка бюлетин!


  Зарежда Събития

  « Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

  Музика за бебета и деца с Меги

  ноември 30, 2023 @ 10:30 AM 11:30 AM

  Аз съм Миглена Христова, а накратко Маги. Родителството ме върна към моята детска любов – музиката. (heart) Избрала съм да свиря на пиано от 5 годишна след голямо прекъсване се върнах към музиката и любимото пиано. Когато станах майка, открих ползите от нея за децата в най-ранна детска възраст, забелязвах как те се радват, успокояват, понякога замислят, което ме мотивира да продължавам да вървя по този път. Започнах да споделям моята страст първо със сина и племенничката ми, а след това и с децата на кръг от близки приятели. Сега съм щастлива и се радвам да водя музикални заниманив, които в подходящ момент споделям и интересни моменти от моя музикален опит или родителското ми ежедневие. Превела съм английски песнички на български за най-малките.

  Познавта съм от Бебешка музика и от музика за Бебоци и мишоци.
  Музиката е живот, тя е радост, споделяне, изобилие от емоции. За мен е удоволствие да споделям страстта си с вас скъпи деца и родители!

  Музикалните занимания са чудесни за всяко мъничко дете от 3 месечно до 3-4 годишно, съпътствано от грижовен родител. Те са забавни и развиват у децата, чувството за ритъм, спомагат за лесно проговарене, поощряват самоувереността и личната детска самоизява. В него динамично се редуват различни дейности, пеене на познати и нови песни, възможно е да импровизираме, със сигурност танцуваме, ритмуваме, играем и музикални игри. Най-малките издават звуци, като се стремят да имитирам по-големите, които пеят сврят или танцуват. Веселба и радостта ни се носи чак у дома.

  Паричен обмен: 15 лева

  $15 ЛВ
  ул. Лидице 47
  София,
  + Google Map