Абонирайте се за нашия Ечка бюлетин!


  Зарежда Събития

  « Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

  Хюман дизайн работилница „Механика на влиянието“

  септември 30, 2023 @ 10:00 AM 1:00 PM

  Взаимоотношенията са един от ключовите фактори за нашето личностно развитие. И колкото по-прецизно познаваме себе си, толкова по-добре знаем къде, колко, как и на кого можем да повлияем. Нещо повече – по-наясно сме къде ние самите подлежим на влияние, в каква степен и в кои ситуации е по-вероятно да се случва.

  Заповядайте на тази практически ориентирана хюман дизайн среща на живо, за да разберете по един визуално-игрови начин къде сте най-податливи на влияние и как да използвате тази информация за още по-пълноценно свързване със собствената си природа и стабилно отстояване на личните си граници.

  Срещата ще се състои от две части – теоретична и практическа – с кратка почивка между тях. През цялото време ще работим с личните хюман дизайн карти на участниците, като ще ползваме и допълнителни материали за визуално онагледяване на различни ситуации.

  Ето и малко повече за съдържанието на работилницата:
  ✅ Механизъм на влияние на база центровете в хюман дизайн картата + примери с картите на участниците
  ✅ Практически упражнения с личните хюман дизайн карти, анализ на резултатите през призмата на различни хюман дизайн аспекти в картата и примери с картите на популярни личности
  ✅ Време за въпроси и лични прозрения

  Водещ: Лилия Манолова – международно сертифициран Хюман Дизайн анализатор, с богат професионален опит в работата с хора, щастлива съпруга и майка на две деца
  📅 30.09.2023 (събота), 10:00-13:00
  🚩 Ечка – София, ул. „Лидице“ 47
  💰 90 лв. при записване до 15.09.2023 и 100 лв. след тази дата. Записването става чрез този линк – https://docs.google.com/…/1FAIpQLSekLh32OkK…/viewform…. За финализиране на записването, е нужно заплащане на таксата по банков път до 27.09.2023.

  🔔 За да бъде срещата максимално полезна за Вас, е препоръчително да имате направен основен хюман дизайн анализ при професионалист или изкаран курс „Заживей дизайна си“. Ако нямате анализ/курс, но бихте искали да вземете участие в работилницата, може да се свържете с водещата за насоки и за подходящи източници на информация.

  🍇 За допълнително удоволствие от срещата, нашият домакин Ечка предлага чудесни домашно приготвени лакомства и напитки, на които ще можете да се насладите по време на паузата между теоретичната и практическата част.

  Очакваме Ви!

  ул. Лидице 47
  София,
  + Google Map