Абонирайте се за нашия Ечка бюлетин!


  Звездният отбор на Ечка

  Всички дами в екипа на Ечка са много специални. Отделете време, за да ги опознаете.

  Ечка

  Аз съм Ечка. Оказах се авантюрист, а по професия съм икономист, също Историк, педагог. Пространство Ечка създадох и на не го се отдадох. Майка съм на две впечатляващи деца, които провокираха случването на Ечка в мислите ми. Обичам вкусната и здравословна аюрведична кухня, да я готвя и похапвам. Книгите са ми страст, особено детските книжки. Най-пълноценното време откривам в контакта си с децата. Част от течението на Осъзнатите родители, които много са чели, не спират да допускат грешки, но се стараят да се променят заради децата. Вярвам, силно искам и се боря Животът на всички възрастни тук и сега да учи децата на Любов към Земята, Природата, Книгите, Здравословната храна, Естественото Животворене, Намаляване на отпадъка. Имам мечта - да съм двигател за създаване на общности, да помагам на хората, които са ценни и важни да достигнат до други хора. Често съм досаден и дразнещ Манифестор и обсебваща майка за близките си. Ечка не е просто бизнес за мен, Ечка е Животворене!

  Албена

  Казвам се Албена и йога е моя страст от много години. Навлизайки в йога открих и прекрасната наука Аюрведа, която стана неразделна част от ежедневието ми. Тя ме вдъхновява с нейното многообразие и начини да комбинирам хранителните продукти и подправки и да приготвям вкусни здравословни ястия и десерти. Обичам да рисувам и да творя неща с ръцете си.

  Яница

  Това е Яни! Весела, щура и цветна. Винаги ще ви посрещне с усмивка и ще ви изпрати с топло слънчево усещане. Джаза е нейната страст. Завършва НМА със специалност поп и джаз пеене. Занимава се с йога и е модел на свободна практика.

  Теодора

  Аз съм Теодора и съм съпруга и майка на две дечица. Но коя наистина съм аз е въпрос, чиито отговор търся и преоткривам всеки ден. Опитвайки се да намеря отговор на този въпрос аз съм увлечена от адреналина на екстремните спортове; инженер, който е завладян от системата за дизайн на човека; търсещ, чиито процес на себеопознание ме доведе до босите обувки.

  Елеонора

  Аз съм Елеонора. По образование, душа и професия съм счетоводител и финансист. Майка съм на две деца и обичам да градинарствам. Опитвам се да балансирам между семейния и професионалния живот. Не винаги се получава, но човек не трябва да се отказва и да се опитва всеки ден да бъде по-добра версия на себе си. Все пак и в живота, и в счетоводството тайната е в баланса! Изключително удоволствие е да работиш с млади и нахъсани хора като Ечка, които доказват, че мечтите се сбъдват.