Абонирайте се за нашия Ечка бюлетин!


    Зарежда Събития

    « Всички Събития

    • Това събитие е минало събитие.

    Какви са нуждите на едно атипично дете (дете от аутистичния спектър)

    май 26, 2023 @ 11:00 AM - 1:00 PM

    вход свободен

    Ако сте родители на детенце, което е загубило усмивката си внезапно, по-скоро определяте като много “тихо и нетипично спокойно”, или “твърде буйно и активно”, забелязали сте пърхане на ръчички при емоции, липса на думички или чести крясъци, неумение да общува или ви е невъзможно да посещавате магазини и обществени места, защото се появява пищене, Ви каним на организирана лекция/споделяне и взаимопомощ, която ще се проведе на 26 май…………..
    …………………
    Фокуса на това събиране ще бъде усещането, че не сте сами, ще разберете как, къде и какво можете да направите, за да откриете причината за забелязаните прояви на детето и как да се справите с емоциите, които Ви заливат. Ще разберете повече за начина на хранене и как само с храна можете да промените проявени отклонения и какъв специалист и изследвания са необходими, за да се установи състоянието на детенцето и правилния алгоритъм за лечение.
    Ще поговорим за ролята на ерготерапията и логопедичната помощ и ще и ще споделим изградени контакти на медицински специалисти, ерготерапевти, логопеди и психолози, които могат да Ви съдействат и помогнат в лечението и вървежа към оздравяването на детето Ви.
    Гергана Петрова – Майка на две момиченца, майка на дете, което ще наричаме за целите на събирането “Атипично”. Специалист по медицинско право и интереси в областта на медицината и здравеопазването.
    Вход свободен!

    Линк към събитието във Фейсбук:https://www.facebook.com/events/968376207853756/

    Детайли

    Дата:
    май 26, 2023
    Час:
    11:00 AM - 1:00 PM
    Стойност:
    вход свободен

    Място

    Ечка
    ул. Лидице 47
    София,
    + Google Map