Абонирайте се за нашия Ечка бюлетин!


  Зарежда Събития

  « Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

  Какви са нуждите на едно атипично дете (дете от аутистичния спектър)

  май 26, 2023 @ 11:00 AM - 1:00 PM

  вход свободен

  Ако сте родители на детенце, което е загубило усмивката си внезапно, по-скоро определяте като много “тихо и нетипично спокойно”, или “твърде буйно и активно”, забелязали сте пърхане на ръчички при емоции, липса на думички или чести крясъци, неумение да общува или ви е невъзможно да посещавате магазини и обществени места, защото се появява пищене, Ви каним на организирана лекция/споделяне и взаимопомощ, която ще се проведе на 26 май…………..
  …………………
  Фокуса на това събиране ще бъде усещането, че не сте сами, ще разберете как, къде и какво можете да направите, за да откриете причината за забелязаните прояви на детето и как да се справите с емоциите, които Ви заливат. Ще разберете повече за начина на хранене и как само с храна можете да промените проявени отклонения и какъв специалист и изследвания са необходими, за да се установи състоянието на детенцето и правилния алгоритъм за лечение.
  Ще поговорим за ролята на ерготерапията и логопедичната помощ и ще и ще споделим изградени контакти на медицински специалисти, ерготерапевти, логопеди и психолози, които могат да Ви съдействат и помогнат в лечението и вървежа към оздравяването на детето Ви.
  Гергана Петрова – Майка на две момиченца, майка на дете, което ще наричаме за целите на събирането “Атипично”. Специалист по медицинско право и интереси в областта на медицината и здравеопазването.
  Вход свободен!

  Линк към събитието във Фейсбук:https://www.facebook.com/events/968376207853756/

  Детайли

  Дата:
  май 26, 2023
  Час:
  11:00 AM - 1:00 PM
  Стойност:
  вход свободен

  Място

  Ечка
  ул. Лидице 47
  София,
  + Google Map